Dit bedrag mag Erik ten Hag komend seizoen in United pompen

22 april 2022, 08:41

Erik ten Hag is de nieuwe hoofdcoach van Manchester United, zo werd dinsdag bekend. De huidige oefenmeester van Ajax bereikte na wekenlange onderhandelingen een akkoord over een overstap en moet de topclub weer aan prijzen gaan helpen. Daarvoor zal hij in het transferbeleid worden betrokken.

Dat was een van de voornaamste eisen van Ten Hag. Manchester United staat bekend als een club die liever commercieel interessante spelers aantrekt dan spelers waarmee prijzen kunnen worden gewonnen. Het is aan Ten Hag juist de taak om de gevallen grootmacht weer mee te laten strijden om de landstitel, waar de club hem de tijd voor wil geven.

Ten Hag krijgt niet alleen tijd, maar ook een flink transferbudget. Volgens Sky Sports mag de Nederlander circa 143 miljoen euro besteden op de eerstvolgende transfermarkt. Interim-coach Ralf Rangnick, die komend seizoen een technische rol zal gaan vervullen op Old Trafford, kondigde in een eerder stadium al aan dat er misschien wel tien nieuwe spelers zullen komen.

Een van de mogelijke aanwinsten is Benfica-ster Darwin Nuñez, die dit seizoen veel indruk maakte. Ook Ajacieden Jurriën Timber en Antony zouden in beeld zijn. Tegenover hun mogelijke komst staat waarschijnlijk het vertrek van Paul Pogba, die over een aflopend contract beschikt.

Lees ook: Rangnick schaamt zich kapot en komt met goed nieuws voor Ten Hag

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sowieso Timber en Antony meenemen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen