Dessers boos na plek op bank bij Feyenoord: "Kort gesprekje"

7 april 2022, 22:00

Cyriel Dessers (27) baalde donderdagavond flink. Niet alleen van het resultaat dat Feyenoord boekte (3-3 remise door een tegentreffer in de slotseconde) tegen Slavia Praag, maar ook vanwege het feit dat hij niet aan de aftrap begon. De Belg gaf aan 'bozer te zijn' dan hij anders weleens was in situaties toen hij eerder op de bank moest beginnen.

"Of ik bozer was dan andere keren? Ja, echt wel. Ik krijg eindelijk mijn kans na dertig wedstrijden. En sinds mijn blessure scoor ik vier keer in zes wedstrijden en geef ik twee assists", somde Dessers tegenover ESPN op, die Linssen ondanks heel veel goede invalbeurten heel lang voor zich moest dulden. Een paar weken terug kreeg hij eindelijk de kans vanaf de aftrap, maar dus beduidend minder lang dan hijzelf had gewild.

"Natuurlijk wil ik nog beter spelen, maar ik ben geen Thierry Henry en dat zal ik ook nooit worden. Maar ik doe altijd mijn ding voor het team en ze kunnen altijd op mijn rekenen, maar daar moet je wel de kans voor krijgen", sprak Dessers zijn teleurstelling uit in woord en gebaar. Woensdagmiddag kreeg de spits tekst en uitleg van coach Arne Slot. "Op het complex, maar het was een kort gesprekje, want er was weinig over te zeggen."

Lees ook: Slot legt 'lastige keuze' uit: "Kunnen Linssen heel goed gebruiken"

Opnieuw leek Dessers beslissend in te vallen, met een panklare assist op Marcos Senesi, die met zijn borst de gelijkmaker maakte. "Ik wil ook heel graag naar die halve finale, dus de knop gaat om. Dan stel je toch het team boven jezelf als individu, ookal heb ik dat vaker moeten doen voor het team. Dat heeft al een paar keer goed uitgepakt voor het team en vandaag ook weer met de assist. Een ideaal scenario, maar jammer genoeg geen zege."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen