Derksen kondigt einde Vandaag Inside aan na kaarsverhaal-soap

28 april 2022, 22:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De talkshow Vandaag Inside gaat mogelijk na vandaag (donderdag) niet verder. Hoewel Johan Derksen gedeeltelijk door het stof ging na zijn verhaal van afgelopen dinsdag, overwegen de drie hoofdrolspelers om de brui er aan te geven. Verder hing er een spandoek nabij het huis van Derksen, die eigenlijk de enige is die echt twijfelde aan zijn toekomst, met de tekst verkrachter. "Ik kap", zei De Snor, waarop Wilfred Genee aangaf dat het programma dan ten einde kwam. "Ik ben alle relaties en alles kwijt door één uitglijder." 

Dat blijkt uit de uitzending van de omstreden talkshow van donderdagavond. Derksen noemde zijn verhaal 'een uitglijder', waarvoor hij op de blaren moet zitten. "Het is een grote chaos bij dit programma. Dat is mijn schuld en als heel het land over je heen valt, dan zegt dat wel iets", begon Derksen. "Dat is dom." Overigens gaf hij aan dat hij het verhaal te lacherig bracht vanwege de sfeer aan tafel, maar de boodschap juist steunend bedoeld was.

Verder werd duidelijk dat de drie hoofdrolspelers twijfelen om verder te gaan met het programma. "Als ik hier morgen weer ga zitten, dan ga ik me inhouden tijdens het programma", aldus Derksen. "Er is in Nederland geen ruimte meer voor een type zoals ik. Sponsoren lopen weg, er is heel veel ophef. Jij, Wilfred en René, hebben nog tien jaar te gaan, ga lekker Voetbal Inside maken", aldus Derksen. "Ik heb een schuldgevoel richting de directie en John de Mol. Eerst z'n zus, toen zijn zoon en nu dit weer. Ik geloof dat het voor alle partijen beter is dat ik in Grolloo blijf." Later in het programma gaf hij aan de knoop te hebben doorgehakt en te stoppen met het programma. Anders zou de directie na deze uitzending bekijken of men nog wel door had gemogen. 

Bedreigingen

Tevens werd duidelijk dat er veel mensen worden bedreigd momenteel. Rondom Vandaag Inside is de beveiliging flink aangescherpt, terwijl ook de bargast Yesim Candan bedreigd werd vanwege haar optreden woensdag tijdens de talkshow. Verder stond de politie bij Derksen op de stoep vanwege het spanddoek in de buurt met de tekst 'verkrachter'. "Ik ben goed begonnen aan mijn verhaal, maar het ontaardde in een verkeerde toon", zei Derksen. "Dit is niet te winnen. Bij de eerste keer dat je een keer verspreekt, dan krijg je weer iedereen over je heen." 

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed plan. Lekker thuis in Grollo blijven. Gordijnen dicht, deuren op slot. Zoek de betekenis van het woord zelfreflectie op en probeer de eerste stappen op dat vlak te zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen