Champions League-geweld: heer-lij-ke halve finale

27 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 26 april 2022, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 26 april.

Manchester City verslaat Real Madrid, maar publiek dé winnaar

Manchester City heeft dinsdagavond een eerste tik uitgedeeld aan Real Madrid. De ploeg van Pep Guardiola rekende in een geweldige wedstrijd af met Real Madrid, dat zich na grotere achterstanden ondanks de 4-3 nederlaag de morele winnaar zal voelen. Toch was er in Engeland eigenlijk maar één échte winnaar: het voetbalpubliek.

'Geef de Ballon d'Or aan Real's Karim Benzema en snel'

Real Madrid en Manchester City hebben er dinsdagavond een voetbalfeest van gemaakt in het heenduel van de halve finale van de Champions League. Karim Benzema stal met twee goals en een Panenka de show, ondanks de nederlaag van De Koninklijke. Op Twitter wordt gesteld dat de Franse spits de Ballon d'Or verdient, mede gezien de 41 goals die hij dit seizoen reeds maakte. 

Benzema stelt doelen na bizarre avond: "We geven nooit op"

Karim Benzema werd dinsdagavond de grote held bij Real Madrid. De spits kon een nederlaag niet voorkomen, maar door zijn twee doelpunten mag de ploeg nog wel hopen op de finale van de Champions League. In de knock-outfase van dit seizoen was hij al goed voor negen doelpunten. Ongekende cijfers, maar de aanvaller is niet bezig met een mogelijke Ballon d'Or. 

Danjuma kijkt uit naar 'speciaal' onderonsje: "Wil mezelf bewijzen"

Arnaut Danjuma neemt het woensdagavond met Villarreal op tegen Liverpool. Het betekent automatisch dat hij zijn landgenoot Virgil van Dijk meerdere keren zal tegenkomen op het veld. De aanvaller kijkt uit naar het onderonsje en heeft zin om zichzelf te meten met 'een van de beste verdedigers van de wereld'.

Fenomenale Panenka van Benzema geeft Real hoop

Karim Benzema heeft maar weer eens een hoogstandje laten zien. De spits van Real Madrid recent tweemaal miste vanaf elf meter, bleef hij ditmaal beangstigend koel tegen Manchester City. Met een geweldige Panenka sloot hij het mooiste duel in dit Champions League-seizoen in stijl af.

Ancelotti vol lof over Benzema: "De beste speler ter wereld"

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti (62) is vol lof over Karim Benzema. De Franse spits maakte dinsdagavond in zijn zeshonderdste officiële wedstrijd namens De Koninklijke twee doelpunten, waarmee hij zijn ploeg in leven hield in de halve finale van de Champions League tegen Manchester City (4-3).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen