Welke Oranje Leeuwinnen mogen juichen in Champions League?

23 maart 2022, 07:00   Bijgewerkt: 22 maart 2022, 22:24

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 22 maart. 

Specials

Welke keeper moet Van Gaal deze interlandperiode op goal zetten?

Louis van Gaal heeft tijdens de komende interlands niet de beschikking over Justin Bijlow en Jasper Cillessen, waardoor Mark Flekken waarschijnlijk plaatsneemt onder de lat. Voor Oranje houden de blessure bij de goalies in dat er op het keepersvlak niet ideaal toegeleefd kan worden naar het WK. FCUpdate.nl sprak met voormalig-doelmannen Sander Westerveld en Harm Zeinstra over het dilemma rondom de keepers bij Oranje. 

Wedstrijden

Juventus (v) – Olympique Lyon (v) (18.45 uur)

In het verleden stonden er bij Olympique Lyon verschillende Nederlandse spelers onder contract, maar woensdagavond zal er geen landgenoot in actie komen in de kwartfinales van het vrouwelijke kampioenenbal. Danielle van de Donk kwam namelijk afgelopen zomer over van Arsenal, maar staat door een zeldzame voetblessure al maanden buitenspel. Lukt het zonder haar om door te komen?

Arsenal (v) – VfL Wolfsburg (v) (21.00 uur)

De Nederlandse enclave bij VfL Wolfsburg is een stuk groter, met Lynn Wilms, Dominique Janssen, Joëlle Smits en Shanice van de Sanden, waarbij voormalig FC Twente-trainer Tommy Stroot aan het roer staat. Arsenal heeft echter wel Vivianne Miedema onder contract staan…

Voetbal op tv

18.45 uur: Juventus (v) – Olympique Lyon (v), YouTube, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Arsenal (v) – VfL Wolfsburg (v), YouTube, live verslag van het duel in de Champions League

21.30 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow onder meer over voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen