Toch goed nieuws over Mbappé; Ramos mist weerzien

7 maart 2022, 19:39   Bijgewerkt: 7 maart 2022, 19:46

Een zucht van opluchting klinkt rond het Parc des Princes: het lijkt erop dat Kylian Mbappé woensdagavond 'gewoon' in actie kan komen namens Paris Saint-Germain tegen Real Madrid. De Franse aanvaller moest maandag voortijdig de training staken na een tik op zijn voet, maar de schade valt mee.

Dat meldt L'Équipe. Gevreesd werd voor afwezigheid van de 23-jarige Fransman in het duel met zijn mogelijk toekomstige werkgever Real Madrid. Mbappé werd snel na het incident op de training medisch onderzocht, maar er werden geen breuken vastgesteld in zijn voet. Het lijkt er niet op dat de lichte kneuzing hem woensdagavond aan de kant gaat houden.

Lees ook: PSG houdt adem in na blessure Mbappé

Minder goed nieuws had Paris Saint-Germain over verdediger Sergio Ramos. De Spaanse verdediger kampt volgens de club met een blessure en mist daardoor het weerzien met zijn voormalige werkgever, waar hij jarenlang vaste waarde was en talloze prijzen in de wacht sleepte. Zo won hij driemaal op rij de Champions League met De Koninklijke.

De transfer van Ramos naar Parijs is allesbehalve succesvol te noemen. Door fysiek malheur speelde de 35-jarige verdediger dit seizoen pas vier wedstrijden in de Ligue 1. In de Champions League maakte de Spaans recordinternational nog geen minuut.

Bekijk hier: het moment dat Mbappé geblesseerd raakt

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen