'Ten Hag neemt Engelse lessen voor stap naar Premier League'

3 maart 2022, 11:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-trainer Erik ten Hag zou momenteel bezig zijn met het leren van de Engelse taal. Daarmee zou de oefenmeester zich mogelijk voorbereiden op de stap naar Manchester United. De coach wil vloeiend Engels leren spreken alvorens hij de stap naar de Premier League zet en daar is hij hard mee aan het werk.

Dat meldt het Engelse tabloid The Daily Mail althans. Eerder was Ten Hag in beeld bij Tottenham Hotspur, maar destijds deed de ronde dat een van de redenen dat hij niet gekozen werd, zijn matige Engels was. Daardoor zou Ten Hag momenteel bezig zijn met Engelse lessen om eventueel de overstap wél te kunnen maken in de komende zomer.

Ten Hag, die zijn huidige rechterhand Mitchel van der Gaag mee zou willen nemen naar Engeland, behoort tot de absolute topkandidaten om Ralf Rangnick op Old Trafford te vervangen komend seizoen. Volgens het geruchtenmedium zou hij intern bij Ajax ook hebben gedeeld dat hij van plan is om te vertrekken. Hoewel dat gezien de bron met een korreltje zou genomen moet worden, gaan er al veel langer verhalen dat de oefenmeester na dit seizoen vertrekt uit de Johan Cruijff Arena.

Lees ook'Spurs niet onder indruk: Ten Hag mede door Engels afgewezen'

Ten Hag heeft weliswaar goede papieren voor de vacature in Manchester, maar is zeker niet de enige kandidaat. De afgelopen dagen kwam ook de naam van Carlo Ancelotti bovendrijven, terwijl eerder ook Mauricio Pochettino nadrukkelijk werd genoemd door diverse media. De komende tijd zou er gesproken worden door Ten Hag en Manchester United.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen