Schmidt verrast bij PSV: Zahavi gepasseerd, Boscagli afwezig

10 maart 2022, 19:45   Bijgewerkt: 10 maart 2022, 20:02

PSV-trainer Roger Schmidt heeft een verrassing opgenomen in zijn basiself voor het Conference League-duel met FC Kopenhagen. Mario Götze start donderdagavond als diepe spits, waardoor Eran Zahavi op de bank begint. Wel is er daardoor ruimte gekomen in het elftal voor middenvelder Joey Veerman.

De winteraanwinst van de Eindhovenaren verkeert in goede vorm, maar had met Götze, Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez veel concurrentie. Door Götze een linie op te schuiven, komt er ruimte in het elftal voor Veerman en is Zahavi het kind van de rekening geworden. Verder op de vleugels en het middenveld de bekende namen van de Eindhovenaren.

Achterin is er wel een verrassing in het keurkorps, want Olivier Boscagli (ziek) ontbreekt helemaal in de wedstrijdselectie van PSV. De weer volledig fitte Armando Obispo vormt om die reden het centrum van de verdediging met Jordan Teze, terwijl Philipp Max (links) en Mauro Júnior (rechts) de vleugelverdedigers van dienst zijn. Op de bank zitten youngsters Jenson Seelt en Dennis Vos (beiden Jong PSV). 

Opstelling PSV: Drommel; Mauro Júnior, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Götze, Madueke en Gakpo

De Engelsman Craig Pawson is donderdagavond de leidsman in het Philips Stadion en krijgt langs de zijlijn hulp van grensrechters Lee Betts en Neil Davies. Pawsons landgenoot Peter Bankes is de vierde official van dienst, terwijl er geen VAR actief is in de Conference League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen