Ruzie tussen Ajax- en Feyenoord-fans aanleiding steekpartij Den Bosch

20 maart 2022, 21:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De steekpartij in Den Bosch zondagavond heeft voor veel opschudding gezorgd, zeker na de onrust eerder dit weekend. Rond het station van de hoofdstad van Brabant raakten drie mannen gewond, van wie twee naar het ziekenhuis zijn vervoerd met (ernstige) verwondingen. Volgens onder meer Omroep Brabant ontstond de ruzie tussen Ajax- en Feyenoord-supporters.

Dat meldt het regionale medium op basis van verschillende getuigen. In de Burger King zou er een ruzie hebben plaatsgevonden tussen aanhangers van de twee Nederlandse voetbalclubs, die zondagmiddag tegenover elkaar stonden in de Johan Cruijff Arena. Drie mannen raakten daarbij gewond, van wie twee afgevoerd moesten worden naar het ziekenhuis, de politie hield een verdachte staande.

Rond het incident was een groot medisch team snel aanwezig, net als boa's van de NS. Er werd eerste hulp verleend en volgens het Algemeen Dagblad is het mes dat als wapen fungeerde, ook gevonden in de fastfootketen. Daarnaast zou de steekpartij door veel mensen zijn gezien. Na het incident werd de plek afgezet met witte schermen.

Vooralsnog is het treinverkeer nog altijd niet hervat rond Den Bosch. Bij de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord is er nog altijd geen uitpubliek welkom vanwege de excessen rondom de wedstrijd. Deze ruzie met treurige gevolgen daarvan zal niet helpen om op termijn weer fans toe te laten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen