Nieuws rond de trainerposities bij PSV en Ajax

26 maart 2022, 00:30   Bijgewerkt: 25 maart 2022, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 26 maart. 

PSV ziet Van Nistelrooy overstag gaan en heeft 'ja' binnen

Groot nieuws uit Eindhoven: Ruud van Nistelrooy heeft aangegeven tóch de nieuwe hoofdtrainer te worden van PSV. De huidige oefenmeester van het belofenteam zag het eerst niet zitten, maar is inmiddels na [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/399448/psv-s-hernieuwde-poging-bij-van-nistelrooy-niet-los-te-zien-van-brands/,_blank,gesprekken met Marcel Brands] toch om. Het wachten is op een akkoord met Fred Rutten, die zijn assistent-coach moet worden.

Aanblijven Ten Hag ligt in handen van Ajax: zeker kans van slagen

Ajax-trainer Erik ten Hag werd de laatste weken meermaals naar de uitgang geschreven. Of de deal met Manchester United nou rondkomt of niet, sowieso leek de oefenmeester bezig aan zijn laatste maanden in de Johan Cruijff ArenA. Toch staat een vertrek nog zeker niet vast en ligt dat ook aan de houding van de Amsterdammers zelf.

Heracles Almelo 'verbaasd' over transfer Vloet: 'Verre van rond'

Heracles Almelo ontkent dat de transfer van Rai Vloet naar FC Astana al in kannen en kruiken is. De club uit Kazachstan kondigde vrijdag via de eigen clubkanalen reeds de komst van de middenvelder aan, maar de Eredivisie-club stelt dat er nog helemaal [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/399453/bij-dodelijk-ongeluk-betrokken-rai-vloet-26-vindt-nieuwe-club/,_blank,geen akkoord is bereikt]. Derhalve was er ook verbazing over het nieuws dat naar buiten werd gebracht.

Ajax neemt afscheid van mislukte Labyad

Ajax gaat na dit seizoen afscheid nemen van Zakaria Labyad (29). De middenvelder heeft een aflopende verbintenis in de Johan Cruijff Arena, maar heeft definitief te horen gekregen dat die niet wordt verlengd. Maarten Stekelenburg kreeg dezelfde mededeling, maar met hem wordt nog wél gesproken over een langer verblijf.

Jong Oranje slaat absoluut modderfiguur in Bulgarije

Jong Oranje heeft vrijdagavond een absoluut modderfiguur geslagen. Op bezoek bij laagvlieger Bulgarije, op voorhand de nummer voorlaatst in de EK-kwalificatiepoule, kwam Nederland niet verder dan een doelpuntloze remise (0-0) en ontsnapte het vlak voor tijd zelfs nog aan een nederlaag. Het EK is overigens nog wel in eigen hand.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen