'Messi begrijpt woede van PSG-fans en wijzigt besluit'

16 maart 2022, 15:29

De overgang van Lionel Messi (34) naar Paris Saint-Germain is na de uitschakeling in de Champions League vooralsnog uitgelopen op een enorm debacle. Er waren derhalve sterke geruchten dat de kleine Argentijn zou willen terugkeren in Camp Nou in de komende zomer, maar daar is volgens het Franse RMC Sport géén sprake van.

Volgens het medium wil Messi namelijk helemaal niet vertrekken uit Parijs in deze zomer. Bronnen rondom Messi hebben laten weten dat hij de boosheid bij de fans begrijpt en zelf ook heel teleurgesteld over de uitschakeling in het miljardenbal. Ook ontkent hij dat er contact geweest is met zijn oude club FC Barcelona. Sowieso maakt de rechtsbuiten nog geen grootse indruk op het Parc des Princes. 

Via vader Jorge zou er een lijntje zijn uitgegooid, zo kwam recentelijk naar buiten, maar dat nieuws is volgens RMC Sport in elk geval onjuist. Messi wil juist na een moeizame overgangsperiode zijn hoogste niveau nog etaleren in het shirt van PSG. Dat zou in zijn geval dus pas vanaf het volgende seizoen moeten gebeuren, als zijn contract nog wel gewoon doorloopt. 

Lees ook: 'Sensationele comeback? Vader Messi belt naar FC Barcelona'

Messi maakte in 26 officiële wedstrijden namens PSG dit seizoen slechts zeven doelpunten, waarvan vijf in de Champions League. Ook gaf hij elf assists, maar die gaf hij allen juist in zijn optredens in de Ligue 1. Het zijn cijfers die in schil contrast staan met de statistieken die hij kon overleggen in zijn periode bij FC Barcelona, waardoor hij recentelijk uitgefloten werd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen