Meevaller Feyenoord-fans: groen licht vanuit de UEFA

31 maart 2022, 10:20

Goed nieuws voor Feyenoord en haar fans: de Rotterdammers mogen wél uitsupporters meenemen naar de kwartfinale van de Conference League tegen Slavia Praag. De UEFA moest vanwege het uit de hand lopen van de vorige ontmoeting(en) in Tsjechië uitspraak doen of er fans welkom waren in het stadion. Dat is het geval, er komen 1000 kaarten voor het Het Legioen beschikbaar.

Dat schrijft het goed geïnformeerde 1908.nl althans over de uitspraak die de UEFA woensdag zou doen. De vorige keer hebben de Nederlandse fans zich niet goed gedragen in Tsjechië bij Slavia Praag – Feyenoord, waardoor er mogelijk geen fans aanwezig mochten zijn bij de wedstrijd in de hoofdstad van Tsjechië. Feyenoord stapte naar de UEFA en kreeg donderdag officieel groen licht voor het meenemen van de fans.

Niet alleen in Tsjechië tijdens de groepsfase gingen de Feyenoord-fans de mist in, want de club kreeg dit seizoen al diverse hoge boetes. Voor de onrust in Praag moest de club bijna vijftigduizend euro aftikken voor de misdragingen (48.000 euro). Dat was vanwege het afsteken van vuurwerk en de aangerichte schade in het stadion.

Lees ook: Slavia-coach chagrijnig na loten Feyenoord

Het thuisduel in De Kuip tussen Feyenoord en Slavia Praag is overigens uitverkocht. Alleen in het uitvak zijn nog tickets beschikbaar: van de 1200 kaarten zijn er vooralsnog slechts tweehonderd verkocht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen