'Mbappé na deze week overtuigd van keuze voor komend seizoen'

11 maart 2022, 13:16

Paris Saint-Germain verloor woensdagavond bij Real Madrid en zag daardoor de Champions League-droom opnieuw uiteenspatten, maar dat is niet het enige verlies dat de Parijzenaars hebben geleden. PSG hoopte nog altijd op een langer verblijf van Kylian Mbappé, maar de Fransman heeft de knoop nu definitief doorgehakt.

Voor Mbappé was het de bevestiging dat het een goede keuze was om eerdere contractvoorstellen van de Franse gigant naast zich neer te leggen. Bovendien raakte hij dermate onder de indruk van de ambiance bij Real Madrid en de kracht van de ploeg, dat hij komend seizoen hoe dan ook onderdeel wil zijn van de huidige Spaanse koploper. Het is alles waar hij vroeger van heeft gedroomd, zo weet Marca.

PSG deed Mbappé een contractvoorstel dat hem in twee jaar tijd liefst 200 miljoen euro zou opleveren, maar het besef is bij hem neergedaald dat hij zijn geluk elders moet beproeven om grote prijzen in de wacht te slepen. De 23-jarige aanvaller zag bij Real Madrid wat er nodig was om grote duels te winnen, wat hij bij zijn eigen ploeg te vaak mist.

Bovendien kan hij gaan samenspelen met landgenoot en goede vriend Karim Benzema, die met een hattrick hoogstpersoonlijk voor de uitschakeling van PSG zorgde. Niets staat een overstap naar Madrid nog in de weg.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen