Gravenberch-update op Klassieker-dag met hoofdrol Antony

21 maart 2022, 00:30   Bijgewerkt: 20 maart 2022, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 20 maart. 

Ajax en Bayern hadden geheime meeting over Gravenberch

Ajax heeft een eerste officieel bod ontvangen voor Ryan Gravenberch. Bayern München wil het talent overnemen van de Amsterdammers voor een bedrag van zo'n 25 miljoen euro en daarover is afgelopen woensdag in het geheim gesproken. In eerste instantie heeft de koploper van Nederland ingezet op zo'n tien miljoen euro meer.

Ajax-aanvaller Antony op krukken en had écht ergens last van

Ajax-aanvaller Antony kwam zondagmiddag op krukken de perszaal binnen in de Johan Cruijff Arena. Hoewel de buitenspeler zijn tweede gele en dus rode kaart kreeg voor het naar de grond gaan met hulp van Dusan Tadic, heeft hij wel degelijk ergens last van. 

FC Barcelona rekent op historische avond af met Koeman-vloek

FC Barcelona heeft zondagavond een historische zege geboekt op Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad hield de ploeg van Xavi flink huis (0-4), al had het verschil nóg groter kunnen en moeten zijn. Met de winst deed Xavi bij zijn El Clasico-debuut iets dat voorganger Ronald Koeman nooit lukte, namelijk winnen van De Koninklijke. 

Gakpo mist wéér interlands, maar luistert naar verzoek Van Gaal

PSV-aanvaller Cody Gakpo (22) moet opnieuw wedstrijden van het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan. Tijdens de laatste interlandperiode zat de buitenspeler al in de ziekenboeg en ditmaal kan hij wederom niet spelen. Wel reist hij op verzoek van bondscoach Louis van Gaal af naar Zeist.

Supersub Aboukhlal ontneemt Hofland in slotfase overwinning

Lang zag het er naar uit dat Kevin Hofland als nieuwe trainer van Willem II meteen zou winnen bij zijn debuut, maar Zakaria Aboukhlal besliste namens AZ anders. In de eerste minuut van de blessuretijd dompelde hij heel Tilburg in rouw door uit een corner de 2-2 binnen te koppen. Onverdiend was het niet, want Willem II hield na de 2-0 voorsprong alleen maar tegen en had daarbij drie keer het aluminium aan haar zijde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen