Feyenoord houdt Hulshoff met nieuwe rol uit handen Eredivisie-clubs

31 maart 2022, 15:38

Feyenoord is erin geslaagd om Sipke Hulshoff (47) binnenboord te houden. De trainer van het beloftenteam in Rotterdam-Zuid stond op de lijstjes bij Go Ahead Eagles en Heracles Almelo, maar heeft toch besloten om in De Kuip te blijven. Wel krijgt hij een andere rol binnen de club.

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagmiddag althans. Hulshoff maakt veel indruk dit seizoen bij Feyenoord, waardoor hij op diverse lijstjes verscheen bij Eredivisie-clubs die nog een hoofdtrainer zoeken voor het komende seizoen. Feyenoord gaf destijds aan er alles aan te doen om de voormalig werknemer van onder meer SC Cambuur en FC Volendam te behouden.

Dat is gelukt, ondanks dat Feyenoord destijds aangaf dat Hulshoff naar Eredivisieclubs mocht vertrekken als er interesse zou zijn. Via de constructie dat Hulshoff wordt toegevoegd aan de technische staf van Feyenoord is men er toch in geslaagd om hem te behouden. Marino Pusic en John de Wolf zijn de huidige assistent-coaches van hoofdcoach Arne Slot. 

Lees ook: Feyenoord-trainer Hulshoff over luxepositie: "Het is heel concreet"

Bij afwezigheid van Slot, die recent met een coronabesmetting kampte, werd Robin van Persie doorgeschoven in de technische staf. Of Hulshoff zijn assistent-trainerschap bij de A-selectie gaat combineren met het hoofdtrainerschap van het beloftenteam van Feyenoord, is niet bekend. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen