Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax in bekerclash met AZ

3 maart 2022, 14:13

Ajax-trainer Erik ten Hag kiest er donderdagavond vermoedelijk voor om zijn middenveld in tact te laten voor de halve finale in de KNVB Beker tegen AZ. Hoewel het afgelopen weekend pijnlijk misging tegen Go Ahead Eagles (2-1) worden Davy Klaassen, Steven Berghuis en Edson Alvarez opnieuw verwacht op het middenrif van de Amsterdammers.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Dat betekent dat Ryan Gravenberch wederom genoegen moet nemen met een rol vanaf de bank. Achterin keert Jurriën Timber wel weer terug in het elftal. De centrale verdediger kon tegen Kowet geen minuten maken, maar keert terug en was volgens Ten Hag fit genoeg om te spelen in de bekerkraker. Devyne Rensch krijgt normaliter een herkansing na zijn zeer zwakke optreden afgelopen weekend, want zijn concurrent Noussair Mazraoui is nog niet fit. Verder lijkt Daley Blind onder zijn iets mindere vorm de voorkeur te krijgen boven Nicolas Tagliafico.

Lees ook'Mooie atleet' Onana oogst lof

Voorin worden eveneens geen verrassingen verwacht, dus zijn Antony, Sébastien Haller en Dusan Tadic de aanvallers van Ten Hag. Door de blessures van Brian Brobbey en Zakaria Labyad en het winterse vertrek van David Neres, zijn Danilo en Mohamed Daramy de enige serieuze andere smaken die de coach voorin tot zijn beschikking heeft.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana; Devyne Rensch; Jurriën Timber; Lisandro Martinez; Daley Blind; Edson Alvarez; Davy Klaassen; Steven Berghuis; Antony; Sébastien Haller; Dusan Tadic

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen