Club Brugge's Hendry haalt uit naar Schreuder: "Snel opgelost worden"

31 maart 2022, 12:20

Club Brugge-trainer Alfred Schreuder (49) heeft flinke kritiek gekregen vanuit zijn eigen spelersgroep. Verdediger Jack Hendry is zéér ontevreden over zijn situatie bij de Belgische topclub en heeft in de media luidkeels om verandering gevraagd. "Ik ben niet naar Club Brugge gekomen om op de bank te zitten."

De Schotse verdediger haalde tijdens de interlandperiode in The Daily Record hard uit. "Schreuder is wel heel hard voor mij geweest", vond Hendry (26), die in de beginperiode tweemaal rood pakte onder Schreuder en daarna bankzitter is. "Daarvoor ben ik te zwaar gestraft. Rode kaarten horen bij het voetbal."

"Heel veel mensen binnen de club vinden dat ik moet terugkeren in de basiself, maar slechts één persoon heeft een andere mening", vervolgde hij. "Ik wil het laatste deel in de competitie spelen, prijzen pakken met Club Brugge. Daarvoor heb ik hier getekend: spelen, prijzen winnen en meedoen om Champions League-voetbal", aldus Hendry, die bij de nationale ploeg van Schotland wel speelde.

Lees ookSchreuder blij met 'opsteker' voor Lang: ''Hij is aan het vechten''

Dat zou in zijn ogen in België ook moeten. "Ik hoor in het elftal te staan en ik ben zeker niet naar Club Brugge gekomen om op de bank te zitten. Dit probleem moet snel opgelost worden. We zullen zien wat er gebeurt als ik terugkeer op de club, maar dit moet snel veranderen", vond de verdediger.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen