Zoektocht PSV volop gestart na aangekondigd vertrek Schmidt

4 februari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 3 februari 2022, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 3 februari.

'PSV had eerder eenmalig informeel contact met Ronald Koeman'

De eerste namen in de zoektocht van PSV naar een nieuwe hoofdtrainer zijn donderdag de revue gepasseerd. Er zou vandaag (donderdag) zijn gesproken met Ruud van Nistelrooy, trainer van Jong PSV, omdat er met hem een reguliere afspraak stond. Het Eindhovens Dagblad laat verder de namen van Ronald Koeman én Peter Bosz vallen.

Schmidt verklaart vertrek bij PSV: "Heb loyaliteit getoond"

PSV-trainer Roger Schmidt heeft tekst en uitleg gegeven over zijn beslissing om te vertrekken aan het einde van dit seizoen in Eindhoven. De belangrijkste reden dat hij vertrekt, is dat hij vier jaar op één plek een (te) lange periode vond. Ook zijn gevoel heeft duidelijk meegespeeld in de keuze om na twee jaar te verkassen.

Zoektocht gestart bij PSV: vijf mogelijke opvolgers voor Schmidt

Roger Schmidt vertrekt na dit seizoen als trainer van PSV. Waar de trainer en de club afgelopen maanden praten over een langere samenwerking, moeten de Eindhovenaren nu op zoek naar een vervanger. FCUpdate.nl zet vijf mogelijke kandidaten op een rijtje.

Vitesse volgt voorbeeld PSV na groen licht van de UEFA

PSV heeft van de UEFA groen licht gekregen om de wedstrijd in de Conference League te verplaatsen. Het duel met Maccabi Tel-Aviv stond aanvankelijk gepland om 21.00 uur, waardoor er geen fans in het Philips Stadion konden komen. Maar de Europese voetbalbond is welwillend, waardoor 18.45 uur de nieuwe aanvangstijd wordt.

Aad de Mos fileert Schmidt: "Totaal niet kunnen waarmaken"

Aad de Mos heeft forse kritiek geuit op PSV-trainer Roger Schmidt. De voormalig coach en voetbalanalist denkt dat het goed is dat de Duitser vertrekt, omdat hij niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen