Wint Atalanta na ruim anderhalve maand weer eens in de Serie A?

28 februari 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 28 februari.

Wedstrijden

Atalanta - Sampdoria (20.50 uur)

Atalanta heeft de kans om dit seizoen mee te spelen om de prijzen in de afgelopen weken zelf om zeep geholpen. Van de laatste vijf competitiewedstrijden won het er geen één en in de beker werd het uitgeschakeld tegen Fiorentina. Toch ziet het de concurrentie ook veel punten morsen, waardoor het op de vijfde plek nog volop zicht heeft op de Champions League-plekken. Daarvoor moeten Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners wel winnen van Sampdoria

PSV (v) - Ajax (v) (19.30 uur)

In de Pure Energie Vrouwen Eredivisie staat er een mooi duel op het programma. Ajax en FC Twente strijden samen om de landstitel, terwijl PSV op het vinkentouw zit. Twente staat bovenaan met 36 punten, Ajax tweede met 34 punten en PSV volgt met 29. FC Twente heeft echter wel een wedstrijd meer gespeeld, waardoor Ajax de koppositie kan overnemen. 

Voetbal op tv

19.30 uur: PSV (v) - Ajax (v), ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie Vrouwen

20.45 uur: Atalanta Bergamo - Sampdoria, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen