Virgil van Dijk versus Stefan de Vrij: wie komt er op voorsprong?

16 februari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 15 februari 2022, 23:17

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 16 februari. 

Wedstrijden

Atlético Madrid - Levante (19.00 uur)

Atlético Madrid is samen met FC  Barcelona, Real Sociedad, Villarreal en Real Betis Sevilla verwikkeld in de strijd om de derde en vierde plaats. Maar in de laatste zes officiële duels werd er slechts tweemaal gewonnen, ook nog eens beide keren door héél late treffers. Tegen Levante moet er dus beterschap worden getoond om af te rekenen met de slechte vorm. 

RB Salzburg - Bayern München (21.00 uur)

Een van de meest verrassende ploegen in de achtste finale van de Champions League, is vermoedelijk RB Salzburg. Want waar landgenoot Leipzig werd veroordeeld tot de Europa League, deed het andere RB-club het een stuk beter. In de voorbereiding op dit seizoen werd er vriendschappelijk gewonnen van FC Barcelona, maar voor een stunt tegen Der Rekordmeister, is nog veel meer nodig. 

Internazionale - Liverpool (21.00 uur)

Virgil van Dijk versus Stefan de Vrij: welke van de twee Nederlandse verdedigers maakt een betere indruk? Kan de kampioen van Italië het de sterrenformatie van Jurgen Klopp moeilijk maken? Denzel Dumfries zal vermoedelijk eveneens aan de aftrap staan in Milaan, waar de formatie al sinds 15 september 2021 ongeslagen is. 

Voetbal op tv

19.00 uur: Atlético Madrid - Sevilla, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in La Liga

21.00 uur: Internazionale - Liverpool, RTL 7, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: RB Salzburg - Bayern München, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen