Ten Hag werd voor het duel met Heracles al ingelicht over Overmars

11 februari 2022, 22:35

Ajax-trainer Erik ten Hag (51) werd anders dan de spelers van de Amsterdammers al voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo ingelicht over de zaak rondom Marc Overmars. De directeur voetbalzaken belde de oefenmeester zaterdagavond op om hem in te lichten over zijn naderende vertrek.

Dat heeft Ajax-watcher Mike Verweij uit de doeken gedaan in de podcast van De Telegraaf. Daarin blikte hij terug op het interview dat hij had met de oefenmeester van de Amsterdammers. "Ten Hag zei onder meer dat hij op zaterdagavond al was ingelicht door Marc Overmars", onthult de journalist. "Zondag speelden ze een wedstrijd tegen Heracles Almelo. Ten Hag moet zondag met een heel raar gevoel op de bank hebben gezeten."

Ook gaf Verweij aan dat Ten Hag zijn goede vriend Overmars niet laat vallen. "Hij liet ook weten dat hij hem heel erg steunt. Dat vond ik mooi, al stond er een aangeslagen trainer in de mixed zone. Maar de vriendschap tussen hem en Overmars is onvoorwaardelijk", vervolgt Verweij, die daarbij nog wel een kanttekening maakte dat de coach vermoedelijk niet precies weet wat er in de appjes van Overmars stond.

Lees ook: Van der Sar roerde zich intern wél bij Ajax na Overmars-nieuws

"Dan zou het wel einde vriendschap kunnen zijn als het niet zo'n stukje over de grens was", doelde Verweij op als er nog veel meer achter deze affaire wegkomt. "Want het is natuurlijk een heel groot grijs gebeid. Maar daarom vind ik het wel opmerkelijk dat Ten Hag zei: 'Natuurlijk blijf ik zijn vriend en blijf ik hem steunen'."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen