Tadic gelooft in Champions League-winst van Ajax

17 februari 2022, 13:27   Bijgewerkt: 17 februari 2022, 13:32

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic (33) gelooft in de Champions League-eindzege. De captain van de Amsterdammers denkt dat alle ploegen die nu nog actief zijn in de knock-outfase van het miljardenbal, ook in de gelegenheid zijn om de cup met de grote oren te winnen.

"Ik geloof dat alle zestien ploegen in de knock-outfase een kans hebben om de Champions League te winnen", begon Tadic op de website van de UEFA. "Natuurlijk zijn er vaak twee of drie teams de favoriet, maar dat betekent niet dat ze er ook met de overwinning vandoor gaan." Ajax start met een dubbele ontmoeting met Benfica in de achtste finales van de Champions League, mede daardoor wordt het gezien als een van de outsiders.

Lees ook: Ajax-aanvoerder Tadic loopt Team of the Year mis in FIFA22

Ajax de laatste club van Tadic

Verder ging de Serviër tegenover Ajax Life ook nog in op zijn eigen toekomst in Amsterdam. "In het voetbal kun je nooit echt ver vooruitkijken. Ik snap wel dat mensen het gevoel hebben dat Ajax mijn laatste club is, dat is normaal gesproken ook het doel", maakte Tadic duidelijk.

Eerder wees de buitenspeler onder meer aanbiedingen van FC Barcelona en AC Milan af om bij Ajax te blijven. "Ik geef alles voor de club en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Onze kinderen leren Nederlands op school en over een jaar of twee gaat dat goed", denkt Tadic.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen