Storm Eunice houdt ook huis in de voetbalwereld

19 februari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 18 februari 2022, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 19 februari.

Storm Eunice zet streep door alle vrijdagduels in betaald voetbal

De KNVB verschuift alle wedstrijden die op vrijdagavond op het programma stonden. Dat heeft alles met storm Eunice te maken, die vanmiddag en vanavond zal huishouden in Nederland. Dat betekent dat de degradatiekraker tussen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam niet doorgaat, net als zeven wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. 

Zorgen om stadion ADO Den Haag, grap verwijderd op socials

De schrik zit er flink in in Den Haag: een deel van het dak van het Cars Jeans Stadion is vrijdag weggewaaid. Boven een van de tribunes van het ADO-stadion zit een groot gat in het dak. Nu de storm nog niet zijn piek heeft bereikt, wordt in de Hofstad gevreesd voor grotere schade. Het zorgde bovendien voor [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/397720/heftige-beelden-deel-dak-ado-den-haag-stadion-begeeft-het/,_blank,bijzondere beelden] vanuit de Hofstad. 

Beelden: ook Spurs en Gent kampen met stadionproblemen

Niet alleen bij ADO Den Haag zijn er problemen met het stadion, maar ook andere voetbalclubs over de landsgrenzen kampen met problemen door storm Eunice. In Engeland kreeg Tottenham Hotspur ermee te maken, terwijl het duel van AA Gent geschrapt werd omdat het dak eveneens het deels begaf.

Feyenoord houdt Arnesen weg bij andere clubs: contractverlening

Feyenoord is erin geslaagd om Frank Arnesen binnenboord te houden. Beide partijen zijn volgens het Algemeen Dagblad namelijk tot een akkoord gekomen over een contractverlenging. De verwachting is dat er spoedig officieel witte rook komt uit Rotterdam-Zuid. Daarmee is aan de plotselinge geruchtenstroom van een overgang naar Ajax ook een einde gekomen.

Volgend omkoopschandaal in België? Horloge-zaak uitgezocht

Komt er een volgend omkoopschandaal aan in België? Het bondsparket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft in elk geval een onderzoek ingesteld naar de landstitel die Anderlecht in 2014 won. Er kwamen deze week geluiden naar buiten dat de titel gekocht zou zijn en daarover moet duidelijkheid komen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen