Omstreden Koeman-serie krijgt slotstuk: "Eenmalig het hele verhaal"

24 februari 2022, 18:51

Er komt een derde seizoen van de veelbesproken tv-serie van Ronald Koeman (58). De Nederlandse oefenmeester bracht bij Videoland tweemaal eerder uitzendingen over zijn periode bij FC Barcelona naar buiten. Vooral op het tweede seizoen was veel kritiek, maar er komt dus nog een slotstuk.

Dat heeft producent Captains Studio en Wasserman donderdag naar buiten gebracht. Op het eerste seizoen van de serie Forca Koeman kwamen nog veel positieve reacties, maar op de tweede reeks van afleveringen was veel kritiek. Onder meer dat de vrouw van Koeman te veel (huilend) in beeld kwam en dat er veel gesproken werd over de mindere periode van de club, viel niet in goede aarde. In Catalonië vond men het eveneens gek dat er een serie was van Koeman, terwijl het helemaal niet goed ging met de club.

"Ik heb de club, in de anderhalf jaar dat ik er zat, alles gegeven. Na mijn ontslag bij FC Barcelona heb ik besloten om helemaal geen interviews te doen en radiostilte te houden. Dit omdat ik mijn verhaal één keer goed wilde doen. Eenmalig het hele verhaal. Dat heb ik gedaan en dat is ook wat je gaat zien in deze laatste drie delen", licht Koeman toe, waarom hij ondanks de kritiek toch voor een derde seizoen gekozen heeft.

Het slotstuk van de serie over de voormalig bondscoach van het Nederlands komt op 3 maart online op Videoland. Alle drie de uitzendingen staan in een keer op het platform.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen