Memphis volgt Cruijff met bezoek aan Max Verstappen

24 februari 2022, 17:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Memphis Depay (28) heeft donderdagmiddag een bijzondere ontmoeting gehad met Max Verstappen (24). De Nederlander ontbreekt in de wedstrijdselectie van de Catalaanse grootmacht op bezoek bij Napoli in de Europa League en kon daardoor bij zijn landgenoot op bezoek. De coureur is in de voorbereiding op het nieuwe seizoen namelijk actief in Barcelona

Via social media zijn de beelden van de ontmoeting gedeeld. Verstappen – die in het verleden ook een bijzondere ontmoeting had met de overleden legende Johan Cruijff op het circuit in Catalonië – had een rustdag, nadat hij woensdag liefst honderdvijftig rondjes reed in Barcelona. Vrijdagochtend komt de wereldkampioen Formule 1 eveneens in actie, waardoor hij donderdag helemaal niet in de auto stapte.

En dus had hij de tijd om de nog altijd geblesseerde Memphis bij te praten over het Formule 1-seizoen. 'Leuk om je te zien', schreef Verstappen over de zijn voetballende landgenoot. Frenkie de Jong, Sergino Dest en Luuk de Jong, die net als Memphis in Nederland zijn geboren, hadden geen kans om langs te gaan, want zij maken wel deel uit van de wedstrijdselectie van FC Barcelona, dat donderdagavond in het Italiaanse Napels speelt. 

Verstappen's Red Bull-collega Sergio Pérez ging overigens wel als een razende over het circuit Barcelona-Catalunya. De ontmoeting tussen beide wereldsterren werd groots opgepikt in zowel Nederland als ook Spanje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen