Feyenoord houdt Arnesen weg bij andere clubs: contractverlening

18 februari 2022, 19:34   Bijgewerkt: 18 februari 2022, 19:41

Feyenoord is erin geslaagd om Frank Arnesen binnenboord te houden. Beide partijen zijn volgens het Algemeen Dagblad namelijk tot een akkoord gekomen over een contractverlenging. De verwachting is dat er spoedig officieel witte rook komt uit Rotterdam-Zuid. Daarmee is aan de plotselinge geruchtenstroom van een overgang naar Ajax ook een einde gekomen.

Afgelopen week ging Arnesen aan tafel bij ESPN namelijk niet in op de geruchten dat hij genoemd werd bij Ajax, waarmee hij de geruchten alleen maar sterker maakte. Maar volgens het AD heeft de Deen duidelijk aangegeven dat hij zijn aflopende verbintenis in De Kuip wil verlengen. 'Feyenoord denkt er na twee gesprekken precies hetzelfde over en dus staan alle seinen op groen voor de club om eerdaags officieel het aanblijven van Arnesen te communiceren', valt er te lezen bij de ochtendkrant. 

Arne Slot gaf vrijdag tijdens de persconferentie aan dat hij weet dat de technisch eindverantwoordelijke ook in De Kuip wil blijven, mits zijn gezondheid dat zou toelaten. Arnesen zou daarover na de transferperiode in januari een knoop doorhakken en heeft ondanks dat zijn pensioengerechtigde leeftijd bijna is bereikt, dat dus gedaan. 'Het zorgt op sportief vlak voor rust. De nieuwe algemeen directeur Dennis te Kloese, die zich volgens afspraak niet zal gaan bemoeien met stadiondossier, zat uiteraard ook niet te wachten op een zoektocht naar een nieuwe technische baas', weet het AD.

Lees ookSlot over toekomst: "Pas als ze bij me aankloppen

Onder Arnesen heeft Feyenoord een behoorlijk andere koers ingezet, waarbij Slot als oefenmeester aangesteld werd en er vooral veel talenten naar Rotterdam-Zuid werden gehaald. De waarde moet op het veld gecreëerd worden, zo was de nieuwe lezing van de technisch directeur, die eveneens aan de gang ging met het beloftenteam en de jeugdopleiding. Met zijn nieuwe verbintenis wordt zijn termijn, die begon in 2020, voorlopig dus nog even doorgezet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen