Feyenoord-fans boos over enorme prijsstijging in de kaartverkoop

17 februari 2022, 13:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De supporters van Feyenoord zijn boos over een enorme prijsverhoging die doorgevoerd is. De Rotterdammers hebben in de kaartverkoop voor de losse verkoop een stijging van zo'n twintig procent (!) doorgevoerd en dat heeft voor onrust gezorgd.

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder heeft er zelfs een statement over naar buiten gebracht, op basis van veel verontruste reacties van Feyenoord-supporters. Volgens de vereniging is deze ontwikkeling in Rotterdam-Zuid 'onacceptabel', waar op dit moment 'Jan Modaal het kind van de rekening van is'. Toch is er ook de andere kant van de medaille, weet de organisatie.

'Het is enerzijds ook logisch dat Feyenoord in financieel zwaar weer verkeert door financieel verkeerde keuzes in combinatie met de corona-crisis. Het is dus vanzelfsprekend dat Feyenoord extra inkomsten probeert te genereren om het boekjaar recht te trekken', staat er ook geschreven. Maar dat mag volgens hen niet ten koste gaan van de Feyenoord-supporters, zo is de strekking van bericht.

Lees ook: Aursnes wees razendsnelle contractverlenging Feyenoord af

'Voetbal is voor iedereen en moet dus ook voor iedereen betaalbaar zijn. De maximale prijs voor het goedkoopste kaartje moet daarmee ook gewoon voor iedereen betaalbaar zijn én blijven, evenals het aanbod van deze goedkopere kaarten', staat er te lezen. De supportersvereniging neemt dit pijn mee naar het volgende overleg met de clubleiding.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen