Eerste basisplaats voor Donny van de Beek bij Everton

12 februari 2022, 15:01   Bijgewerkt: 12 februari 2022, 15:06

Donny van de Beek maakt zaterdag zijn basisdebuut voor Everton. Frank Lampard heeft een plek in zijn elftal ingeruimd voor de 24-jarige Nederlandse middenvelder. Everton neemt het vanaf 16.00 uur op Goodison Park op tegen Leeds United.

Van de Beek maakte in de winterse transferperiode de tijdelijke overstap van Manchester United naar Everton. Afgelopen dinsdag debuteerde de voormalig speler van Ajax voor The Toffees. In de competitiewedstrijd tegen Newcastle United (3-1) kreeg Van de Beek een half uur speeltijd. Zijn ploeg kon hij toen niet voor een nederlaag behoeden.

Tegen Leeds United mag Van de Beek het voor het eerst vanaf de aftrap laten zien bij Everton. Het zou zomaar kunnen dat de middenvelder vandaag het aantal minuten dat hij dit seizoen voor Manchester United in de Premier League maakte overtreft. Van de Beek kwam onder Ole Gunnar Solksjaer en Ralf Rangnick slechts 68 minuten in actie in de Engelse competitie.

Everton hoopt tegen Leeds United de weg naar boven in te zetten. Dat mag ook wel, want de club uit Liverpool staat slechts twee punten boven de gevarenzone. Omdat niet alle clubs evenveel wedstrijden hebben gespeeld, geeft de ranglijst wel een wat vertekend beeld.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen