'De Vrij op transferlijst Inter mede door Ajax-streken Raiola'

8 februari 2022, 10:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Stefan de Vrij (30) is mogelijk op weg naar de uitgang bij Internazionale. De Nederlandse centrale verdediger heeft een in 2023 aflopend contract bij de kampioen van Italië. Aangezien de Italianen een scenario willen voorkomen dat eerder bij Brian Brobbey gebeurde en bij Noussair Mazraoui aanstaande is, kijken ze vooruit op de transfermarkt.

De twee Ajax-spelers verlengden hun contract in Amsterdam niet met Raiola als zaakwaarnemer. Daarbij vertrok Brobbey naar RB Leipzig, terwijl Mazraoui nog geen nieuwe club gevonden heeft voor de komende zomer, maar wel zijn vertrek al aankondigde. In Amsterdam vrezen ze momenteel een zelfde scenario voor Ryan Gravenberch, omdat ook met hem maar geen nieuwe deal gesloten werd en de verbintenis afloopt in 2023. Mogelijk zou ook hij daarom in de komende zomer al vertrekken

In Milaan hebben ze goed gekeken naar Amsterdam, zo blijkt uit de informatie van de Italiaanse journalist Daniele Longo. Volgens hem heeft Raiola ook bij Internazionale telkens beloofd dat De Vrij zijn contract wel gaat verlengen, zodat hij in 2023 niet transfervrij de deur uitloopt. Maar aangezien de vorderingen heel moeizaam gaan, denkt de club aan een zomers vertrek om situaties zoals in Amsterdam te voorkomen. 

Lees ookDe Vrij eist liefst 22 miljoen (!) van zijn voormalig spelersmakelaar

Inter's Giuseppe Marotta heeft De Vrij voorzichtig aangeboden bij diverse Engelse Premier League-clubs, om hem in de komende zomer eventueel nog te kunnen verkopen voor een aardig bedrag. Als het inderdaad tot een vertrek komt, dan heeft de koploper van de Serie A Torino's Bremer naar verluidt op de korrel als vervanger.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen