Brood slachtoffer van vandalisme, ADO neemt maatregelen

15 februari 2022, 15:17

Ruud Brood (59) is afgelopen weekend slachtoffer geworden van vandalisme bij ADO Den Haag. De banden van de auto van de oefenmeester zijn lekgestoken tijdens een uitlooptraining van de Eerste Divisie-club. De Hofstedelingen gaan bovendien op zoek naar een veiligere parkeerplek voor de bolides.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdag althans. Over het motief is nog niets bekend, al verloor ADO Den Haag afgelopen weekend in eigen huis bijzonder pijnlijk van MVV (2-3). Verder maakt de club sportief een heel aardig seizoen door, ondanks alle onrustig op het bestuurlijke gebied.

Desondanks trof Brood vier lekgestoken banden aan toen hij bij zijn auto aankwam dit weekend. Er is inmiddels aangifte van vernieling gedaan bij de politie door de oefenmeester, zo heeft ADO Den Haag laten weten. De club zelf neemt ook maatregelen, want het gaat op zoek naar een veiligere en betere parkeerplek voor de spelers én staf. Op dit moment staan de auto's gewoon op de openbare parkeerplek van het sportpark. 

Lees ook'Faillissement ADO dreigt opnieuw: lot in handen van KNVB'

De club traint op de trainingsaccommodatie Prinses Irene Sportpark in Rijswijk, omdat het zelf geen kunstgras meer in het stadion heeft liggen. Naast ADO Den Haag is vierdeklasser RVC Celeritas en korfbalvereniging Refleks actief op het sportcomplex, waar verder nog een zwembad is.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen