Berichten Overmars gingen door, ondanks geen enkel respons

8 februari 2022, 11:48   Bijgewerkt: 8 februari 2022, 11:55

Opnieuw pijnlijke berichten over Marc Overmars (48): de directeur voetbalzaken van Ajax heeft zijn grensoverscheidende berichten naar vrouwen gestuurd, die daarop ook nog eens helemaal geen respons gaven. Desondanks bleef de stroom aan berichten aan het adres van de vrouwen immer doorgaan.

Dat blijkt uit de informatie die ESPN heeft bemachtigd, door contact te zoeken met voormalig vrouwelijke werknemers van Ajax. Presentator Vincent Schildkamp liet tijdens het programma Voetbalpraat maandagavond weten dat zowel de tv-zender als ook het Algemeen Dagblad na onderzoek dat beeld hebben gekregen van de gedragingen van Overmars.

Beide mediums hebben bronnen gesproken die het hadden over one-way-berichten, waarop geen reactie werd gegeven. Desondanks zou het toch gewoon doorgegaan zijn en kwamen er ook dickpics bij. "Dan denk je als man misschien toch ook: misschien is dit niet waar de ander op zit te wachten?", vraagt ESPN-analist Kenneth Perez zich hardop af. Toch denkt de Deen niet dat het beeld binnen Ajax heel lang bekend was, want anders was het contract van de technische man vermoedelijk niet recent verlengd. 

Lees ookOvermars en Van der Sar gekraakt: "Denk je dan nergens over na?"

Over dat laatste zijn de meningen overigens wel verdeeld, want het NRC schreef dat de top van de Amsterdammers wel degelijk engszins op de hoogte was dat er iets speelde rondom Overmars. Daardoor is de kritiek op Edwin van der Sar ook toegenomen en zou zijn positie ook minder stabiel zijn geworden. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen