"Arnesen zou een goede voor Ajax zijn, met Arne Slot als trainer"

15 februari 2022, 09:54

Frank Arnesen werd afgelopen weekend geconfronteerd met de mogelijkheid om eventueel een overstap naar Ajax te maken. De technisch directeur van Feyenoord draaide om de vraag heen en dat heeft voor speculatie gezorgd. Wim Kieft stelt dat hij namelijk wel de ideale man zou zijn voor de Amsterdammers.

Dat vertelt de voormalig international tegenover VI Vandaag. "Ik zag Arnesen zondagochtend bij ESPN zitten. Hij zou een goede voor Ajax zijn", deed Kieft een zeer opmerkelijke suggestie voor het management in Amsterdam. "Daar dacht ik aan. Dan kan Arne Slot ook nog een trainer worden." Tijdens de reguliere uitzending had hij het ook willen bespreken, maar kwam het onderwerp niet meer aan bod. 

En dus gebeurde het 'in de wandelgangen' van het programma. Het zou in elk geval een bijzonder gevoelige stap zijn. "Dan ontploft er wel een bom natuurlijk in Rotterdam", weet Kieft. Toch denkt hij dat het serieus tot de mogelijkheden behoort. "Natuurlijk zijn ze kandidaten", denkt de oud-spits van onder meer Ajax en PSV.

Bekijk ook: Arnesen geopperd als nieuwe 'td' Ajax; Deen draait om vraag heen

Afgelopen weekend zorgde Arnesen zelf ook voor extra twijfel, door bij ESPN niet openlijk afstand te nemen van de geruchten rondom zijn persoon. Eerder deed hij dat bijvoorbeeld voor coach Slot wél: de Deen sloot een gang naar Ajax of PSV voor hem wel duidelijk uit. Waarom hij dat zelf niet heeft gedaan, is niet bekend. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen