Ajax-spits Haller trots op record: "Maar had vaker kunnen scoren"

18 februari 2022, 22:22

Ajax-spits Sébastien Haller (27) staat dit seizoen bovenaan de topscorerslijst van de Champions League, maar is nog niet helemaal tevreden. De Franse aanvaller denkt namelijk dat hij nog vaker had kunnen scoren in de groepsfase. "Ik had zelfs nog meer doelpunten kunnen maken."

Dat vertelde de international van Ivoorkust tegenover Inside Ajax. "Als je voor het seizoen had gezegd dat ik tien doelpunten had gemaakt in de groepsfase van de Champions League, had ik dat niet geloofd", glimlachte de Fransman. Daarnaast gaf hij ook nog eens twee assists. "Ik was zelfs al tevreden geweest met één treffer. Met een doelpunt van de Champions League is mijn leven compleet."

In het miljardenbal had Haller tot dit jaar namelijk nog geen enkel doelpunt gemaakt in zijn loopbaan. "Tien doelpunten is een mooi aantal, zeker ook als je kijkt naar het aantal kansen dat we hebben gekregen", aldus Haller, die vindt dat hij er wel meer had kunnen maken. "Desondanks is tien doelpunten een prachtig aantal." Bovendien kwam hij in een rijtje met Cristiano Ronaldo, die er in slaagde om in alle groepsduels te scoren – net als Haller.

Lees ookHaller na 'grote mond' Sangaré: "Niets meer van hem gehoord"

"Soms weet je niet wat je moet zeggen als er zoiets gebeurt…", zei hij over dat desbetreffende redacteur. "Het geeft vertrouwen als je de topscorer bent van de Champions League. Maar dat doe ik niet alleen: de staf, traienr en fans hebben ook een steentje bijgedragen aan dit record. Ook voor familie en vrienden geldt dit. Het is prachtig", aldus de blije Haller.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen