Ajax benaderde AZ's Huiberts nog niet voor positie Overmars

18 februari 2022, 23:41

Ajax is in de zoektocht naar de opvolger van directeur voetbalzaken Marc Overmars in elk geval nog niet uitgekomen bij Max Huiberts (51). De technische man van AZ werd geconfronteerd met de vacature in Amsterdam, maar zegt nog niet te zijn benaderd. Hoewel hij een overgang op voorhand niet uitsloot, lijkt het momenteel nog niet aan de orde te zijn.

Huiberts werd er bij het lokale tv-programma De Aftrap enigszins onverwacht naar gevraagd. "Ik ben met mijn gedachte bij AZ", begon Huiberts zijn antwoord – misschien wel met de gevoelige overstap van Arne Slot vorig seizoen naar Feyenoord in gedachten. "En ik hoef daar geen antwoord op te geven, omdat het A) niet relevant is en B) ik het niet chique vind richting AZ", zei Huiberts op de vraag of hij interesse zou hebben in de baan in de Johan Cruijff Arena.

Dat zijn naam wordt genoemd op een aantal lijstjes, vindt hij niet heel gek. "Dat is inherent aan het feit wanneer organisaties succes hebben. Als dan iemand wordt genoemd, is dat niet zo raar. Maar ik lees niet zo veel, mijn focus ligt op AZ en daar zijn we elke dag behoorlijk wat uurtjes mee bezig", vervolgde de technische man van de Alkmaarders. Naar eigen zeggen is hij 'nog niet klaar bij AZ', waar het momenteel goed gaat.

Lees ook: De Telegraaf komt met nieuws: "Seedorf staat open voor Ajax"

"We zijn groepswinnaar in de Conference League, staan in de Eredivisie op een plek die we in elk geval willen. We staan in de halve finale van de KNVB Beker. We staan bij de laatste zestien van de jeugd Champions League. Bij AZ is nog genoeg te halen en te winnen", aldus Huiberts. "Ik ben nog zeker niet klaar bij AZ. Er is hier genoeg te winnen en te bereiken. En nee, ik ben niet gebeld of gemaild door Ajax. Dat maakt het ook makkelijker."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen