'Ook Arsenal wil PSV'er Gakpo, 30 miljoen euro lang niet genoeg'

27 januari 2022, 07:46

PSV-aanvaller Cody Gakpo (22) heeft een volgende potentiële bestemming gevonden. Nadat eerder er concrete interesse van Liverpool, Manchester City en Bayern München werd gemeld, zou ook Arsenal interesse hebben in de multi-inzetbare buitenspeler. Daarbij zou het in eerste instantie gaan om een transferbedrag van een kleine dertig miljoen euro.

Maar dat is volgens PSV-watcher Rik Elfrink 'bij lange na niet genoeg' om 'überhaupt een kop koffie te komen drinken bij PSV'. Vooral als er meer belangstellenden zijn, kunnen de clubs tegen elkaar uitgespeeld worden en zal de vraagprijs vermoedelijk nog flink stijgen. En de afgelopen week werd duidelijk dat Gakpo gevolgd wordt door de internationale topclubs.

Lees ookCody Gakpo op radar van Engelse grootmachten

Voorlopig blijft de aanvaller nog wel in Eindhoven. Als er een dergelijk bedrag in deze winter wordt geboden, dan gaan de Eindhovenaren daar volgens de journalist zeker niet op in. Gakpo staat namelijk op het punt om zijn contract in het Philips Stadion te verlengen. Hij krijgt een verhoogd salaris en zijn verbintenis loopt tot en met 2026. Of er een ontsnappingsclausule in op wordt genomen, is niet bekend.

Sinds zijn debuut in de hoofdmacht van PSV speelde Gakpo 116 wedstrijden. Daarin was hij 31 keer trefzeker en bereidde hij 29 goals voor. Ook is hij in beeld bij het Nederlands elftal: zowel als linkerspits als ook optie voor de centrale positie maakt hij kans op speeltijd onder Louis van Gaal. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen