Het nieuwe kalenderjaar start met een heerlijke voetbaltopper

1 januari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 31 december 2021, 16:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 1 januari.

Specials

Deze data moet je vrijhouden in het nieuwe voetbaljaar

2021 was dankzij een fraaie titelstrijd in diverse landen, het Europees kampioenschap en het nog altijd teisterende coronavirus een voetbaljaar om nooit te vergeten. Grote kans dat 2022 minstens zo spectaculair en memorabel wordt, met het WK in Qatar als absoluut hoogtepunt. FCUpdate.nl zet alle belangrijke data voor je op een rij: wanneer moet je vrijhouden?

Transferweekje: Ajax-selectie op de schop, De Ligt gewild

Eindelijk! De transfermarkt is officieel weer geopend en dat betekent volop transfers, huurdeals én geruchten. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Arsenal – Manchester City (13.30 uur)

Wat is er lekkerder dan na een lange nacht de voetbaldag op de bank openen met een voetbaltopper? In Engeland krijg je met Manchester City – Arsenal de ideale kans daarvoor, want beide ploegen staan als eerste teams in de Premier League tegenover elkaar. Pep Guardiola is met zijn ploeg de op het oog ongenaakbare koploper van Engeland, terwijl Arsenal bezig is aan een uitstekende reeks.

Watford – Tottenham Hotspur (16.00 uur)

Over uitstekende reeksen gesproken: Antonio Conte is de eerste manager van Tottenham Hotspur ooit die erin slaagt om in de eerste zeven wedstrijden als coach ongeslagen te blijven. Toch voelde het gelijkspel tegen Southampton afgelopen dinsdagavond als een nederlaag, waardoor er een zege op nummer zeventien Watford nodig is. Daar begon Claudio Ranieri nog zo goed, maar de laatste vijf officiële duels gingen verloren... 

Voetbal op tv

13.30 uur: Arsenal – Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

16.00 uur: Leicester City – Norwich City, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League

16.00 uur: Watford – Tottenham Hotspur, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

18.30 uur: Crystal Palace – West Ham United, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen