Feyenoord volgt Ajax en PSV en cancelt Spanje-trip helemaal

6 januari 2022, 18:31

Feyenoord heeft in navolging van Ajax en PSV ook het trainingskamp compleet geannuleerd. De Rotterdammers achten het niet verstandig om voor een training en oefenwedstrijd af te reizen naar Spanje, nadat er eerder door de rest van het programma al een streep ging.

In een persbericht laat Feyenoord weten dat er bij de clubs in Spanje die wel op trainingskamp zijn aldaar veel nieuwe besmettingen zijn. Om wie het gaat, is overigens wederom niet bekend. Maar afreizen naar Spanje wordt als onverstandig gezien en dus neemt Feyenoord dezelfde beslisising als de concurrerende clubs in de Eredivisie: een streep zetten door het trainingskamp. 'Nu dit gelet op de ontwikkeling van de besmettingscijfers ook niet verantwoord wordt geacht, zal de ploeg van hoofdtrainer Arne Slot zich verder in Nederland voorbereiden op de tweede seizoenshelft.'

Eerder al ging er door het eerdere overgrote deel van het trainingskamp een streep, maar de training en oefenwedstrijd tegen Club Brugge bleven toen nog wel staan in Spanje. Door de ontwikkelingen binnen de spelersgroep en op het gebied van corona in Spanje, heeft Feyenoord echter toch besloten dat de gehele trip definitief gestaakt moet worden.

Lees ookCoronagolf bij Feyenoord groeit

Bij de eerste besmettingen bij Feyenoord ging het nog om enkele gevallen, maar inmiddels zijn er dus meer bijgekomen. Ook onder meer Ajax, PSV, NEC en Vitesse moesten hun Europese trip cancelen – al dan niet op voorhand al.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen