Deze Eredivisie-transfers zijn waarschijnlijk in de transferwindow

11 januari 2022, 15:00

De transfermarkt is inmiddels alweer een kleine twee weken open en met de herstart van de Eredivisie in het vooruitzicht, lijkt het aantal transfers steeds toe te nemen. Toch zit er ook nog wel enig vuurwerk in het vat, want op basis van de eerste elf dagen is een aantal aanstaande transfers wel te voorspellen. Deze tien Eredivisie-transfers zijn heel aannemelijk ergens in deze window. 

[photo,139922,left,]

1. Danilo (Ajax): is in Amsterdam gedegradeerd tot derde spits en heeft geen enkel perspectief meer. En dat terwijl hij vorig seizoen nog een tijdje bovenaan de topscorerslijst stond! 

[photo,140027,left,]

2. Riechedly Bazoer (Vitesse): de vraag is niet of, maar wanneer de smaakmaker van de Arnhemmers vertrekt. Is dat in deze window voor een miljoenenbedrag of na dit seizoen en dan transfervrij?

[photo,139906,left,]

3. Thom Haye (NAC Breda): met sc Heerenveen, FC Utrecht en FC Groningen aast een groot deel uit de subtop op hem. Aan wie kan NAC Breda hem voor een leuk bedrag verkopen?

[photo,130968,left,]

4. João Carlos Teixeira (Feyenoord): het is weliswaar nog relatief stil rondom de Feyenoorder, maar er is onder Arne Slot geen enkel perspectief voor hem. Dan kan hij toch wel ergens anders uit de voeten?

[photo,139506,left,]

5. Timo Letschert (AZ): heeft zo mogelijk nóg minder perspectief omdat hij door Pascal Jansen uit de AZ-selectie is gezet. PEC Zwolle zou interesse hebben, maar of hij dat zelf ook ziet zitten... 

[photo,140290,left,]

6. Benaissa Benamar (FC Utrecht): maakte furore bij Telstar, maar komt een niveautje hoger absoluut niet aan de bak. Net als bij collega Davy van den Berg is een huurtransfer aanstaande. 

[photo,140187,left,]

7. David Neres (Ajax): gezien de steeds concreter wordende belangstelling van Ajax in Steven Bergwijn zal de belangstelling voor Neres ook zijn geconcretiseerd. Shakhtar, Everton of toch Olympique Lyonnais? 

[photo,133545,left,]

8. Thijs Oosting (AZ): was voor even de vervanger van Owen Wijndal, maar kwam daarna te weinig in actie bij AZ. Wil verhuurd worden in de Eredivisie, al was FC Emmen voor hem eventueel ook een optie.

[photo,131575,left,]

9. Emil Hansson (Fortuna Sittard): nog niet zo lang geleden was hij een smaakmaker van Fortuna Sittard, maar inmiddels ziet de clubleiding hem het liefst vertrekken. Met dat geld wordt onder meer Michael Verrips gehaald. 

[photo,140291,left,]

10. Benjamin Nygren (sc Heerenveen): niet alleen Runar Espejord mag vertrekken uit Friesland, ook de Deen Nygren heeft geen toekomst meer. Onder meer Brøndby heeft interesse, al is RC Genk de eigenaar. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen