Veronica Inside komt met de allerlaatste uitzending

20 december 2021, 07:00   Bijgewerkt: 19 december 2021, 23:03

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 20 december.

Wedstrijden

Jong FC Utrecht – De Graafschap (20.00 uur)

Twee seizoenen op rij zat er veel tegen voor De Graafschap in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Dit seizoen is het hoogste niveau van Nederland wat verder weg. Van de laatste zes duels werden er slechts twee gewonnen en in de afgelopen speelronde werd er in eigen huis zelfs verloren van Helmond Sport. Daardoor ligt er tegen Jong FC Utrecht behoorlijk wat druk: er moet gewonnen worden. 

Levante – Valencia (21.00 uur)

Jasper Cillessen (32) maakt indruk momenteel in het doel van Valencia. De Nederlandse keeper werd afgelopen weekend tegen Elche gekozen tot de beste speler van de wedstrijd en keerde ook al terug in Oranje. Bij een zege gaat de ploeg uit de Sinaasappelstad wel weer over FC Barcelona heen op de ranglijst. Maakt de doelman wederom veel indruk?

Fulham – Sheffield United (20.45 uur)

Kenny Tete en Terence Kongolo stonden met Fulham mijlenver aan kop van het Championship, maar de laatste weken is er verval opgetreden. Vier keer op rij (!) werd er gelijkgespeeld door The Cottagers, waarvan de laatste drie keer zelfs 1-1. Daardoor is de voorsprong nog slechts twee punten op Bournemouth, maar nog wel met de wedstrijd tegen Sheffield United in het vooruitzicht. Loopt Fulham verder uit? 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong FC Utrecht – De Graafschap, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, laatste aflevering Veronica Inside

21.00 uur: Levante UD – Valencia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in La Liga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen