Transferontwikkelingen bij Ajax rond Tagliafico, Neres en Bergwijn

29 december 2021, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 28 december.

'Shakhtar Donetsk komt met miljoenenbod bij Ajax voor Neres'

Shakhtar Donetsk gaat David Neres (24) en Ajax mogelijk uitkomst bieden op de transfermarkt. De koploper van Oekraïne heeft namelijk concrete interesse getoond in de diensten van de Braziliaan. Ze zouden zo'n vijftien miljoen euro op tafel willen leggen voor de buitenspeler, die afgelopen zomer en ook in de komende winterstop mag vertrekken uit de hoofdstad van Nederland.

'Chelsea meldt zich mogelijk bij Ajax na zware blessure Chilwell'

Chelsea moet op zoek naar een nieuwe linksback. Verdediger Ben Chilwell heeft namelijk een ernstige blessure opgelopen en is de rest van dit seizoen uitgeschakeld. Mogelijk komt de club daarvoor uit bij Ajax, want Nicolas Tagliafico (29) staat op het lijstje. De routinier mag al langere tijd vertrekken en is zijn basisplaats verloren, maar vond tot dusver telkens nog geen nieuwe club.

Transferperikelen Bergwijn niet de reden van afwezigheid

Steven Bergwijn (24) was dinsdagmiddag de opvallende afwezige bij een Premier League-wedstrijd van Tottenham Hotspur en daardoor kwam meteen de speculatie over een transfer op gang. Dat sprak manager Antonio Conte na het teleurstellende gelijkspel tegen Southampton (1-1) tegen: de voormalig PSV'er is geblesseerd

'Juventus wil opgeleefde De Ligt in 'Zidane-constructie' offeren'

Matthijs de Ligt (22) is het afgelopen half jaar enorm opgebloeid bij Juventus, maar moet mogelijk toch vertrekken. Niet zozeer om sportieve redenen, maar wel vanwege een financieel motief. Met het vertrek van de oud-Ajacied zou de Oude Dame de selectie willen renoveren en een drietal moet worden gehaald.

Ajax-tegenstander Benfica breekt per direct met Jesus

Jorge Jesus is niet langer de trainer van Benfica. De Portugese topclub heeft dinsdagmiddag via de officiële kanalen bekendgemaakt dat de samenwerking met de 67-jarige oefenmeester per direct is beëindigd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen