Slot: "Een groter compliment kan Feyenoord niet krijgen dan dat"

14 december 2021, 14:36

Feyenoord-trainer Arne Slot ziet het als een groot compliment dat Feyenoord momenteel gezien wordt als een van de titelkandidaten. De oefenmeester proefde veel teleurstelling na de remise tegen FC Groningen. "Ik kan niet voor iedereen spreken, maar ik proef wel dat het steeds normaler gevonden wordt waar we staan. We kunnen geen grote compliment krijgen dan dat."

Dat zei de oefenmeester tijdens de persconferentie. "Er was inderdaad veel teleurstelling na het gelijkspel tegen FC Groningen afgelopen weekend, maar dat is volgens mij een goede ontwikkeling", vond Slot, die nog niet over het bekerduel met FC Twente heen wilde kijken naar De Klassieker tegen Ajax komend weekend. "We treffen met FC Twente de nummer vijf van Nederland in een uitwedstrijd. Die verdient alle aandacht." 

In elk geval is iedereen fit uit de wedstrijd met FC Groningen gekomen en beschikbaar voor de uitwedstrijd in Enschede. "Justin Bijlow gaat keepen", liet Slot alvast weten. Heel veel rouleren gaat de coach in elk geval niet. "De veertien á vijftien jongens die altijd in mijn hoofd zitten, zitten morgen ook in mijn hoofd. We kijken hoe iedereen uit deze training is gekomen en dan bepalen we de opstelling."

Lees ookKNVB gunt arbiter Higler Klassieker-debuut bij Feyenoord-Ajax

Feyenoord presteert de laatste jaren goed in de KNVB Beker en ook onder Slot krijgt de beker veel prioriteit. "De beker blijft een belangrijke prijs", erkende de coach, die met FC Twente een ongewijzigde ploeg krijgt. Ron Jans gaat ten opzichte van afgelopen weekend geen wijzigingen doorvoeren, liet hij weten tegenover TC/Tubantia. Daarbij keert Manfred Ugalde terug in de wedstrijdselectie na een lichte blessure.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen