'Naam van Ajax-back Mazraoui valt opnieuw bij FC Barcelona'

14 december 2021, 15:12   Bijgewerkt: 14 december 2021, 16:01

De naam van Noussair Mazraoui valt opnieuw bij FC Barcelona. De rechtsback is vanaf 1 januari met een aflopend contract op zak vrij om te onderhandelen met andere clubs en tijdens gesprekken tussen Mino Raiola en de Catalaanse clubs, is ook de naam Mazraoui weer gevallen.

De zaakwaarnemer was deze week in Barcelona om heel verkennend te praten over een mogelijke deal rondom Erling Haaland van Borussia Dortmund. El Mundo Deportivo weet echter dat ook de naam van Mazraoui gevallen is in Camp Nou tijdens die gesprekken over de Deense goalgetter. Bij FC Barcelona zijn ze onder de indruk van de cijfers van de Ajacied.

De komst van Mazraoui zou de problemen oplossen rechts achterin bij FC Barcelona. Sergino Dest voldoet nog niet aan de eisen van Xavi, terwijl Sergi Roberto veel geblesseerd is. Ook Óscar Mingueza kan op die plek uit de voeten, maar is eveneens niet de gedroomde rechtsback. Dat Dani Alves voor een half jaar terugkeerde bij FC Barcelona, was al een teken aan de wand dat men niet tevreden is met de invulling.

Lees ookTransferweekje: voorkeur Haaland

Daardoor komt Mazraoui - die ook in de stal van zaakwaarnemer Raiola zit - weer in beeld bij de Catalaanse grootmacht. Omdat hij transfervrij is, is hij extra interessant voor preses Joan Laporta. De vraag is wel wat de international van Marokko te bieden is: financieel kan de club geen wonderaanbod doen en ook sportief gaat het niet goed.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen