Gaat PSV als herbstmeister én koploper de kerstdagen in?

23 december 2021, 15:32

PSV krijgt dit seizoen een hoop kritiek te verduren, maar de ploeg van coach Roger Schmidt kan wel gewoon als winterkampioen aan het kerstdiner. Volgens sommige definities is de ploeg van de Duitse oefenmeester al herbstmeister, omdat het halverwege de meeste punten had verzameld. Zit PSV tijdens de kerstdagen ook als koploper aan de kalkoen? Als je dat denkt, kun je tot acht (!) keer je inzet winnen bij Bet365. 

De Eindhovenaren kunnen in ieder geval bouwen op een goede thuisbalans. PSV verspeelde in het eigen Philips Stadion dit seizoen enkel punten tegen Feyenoord (0-4). Als de ploeg donderdagavond ook in eigen huis van Go Ahead Eagles wint, krijg je 'slechts' 1.14 keer je inzet. Maar als ze via een remise als koploper het jaar wisselen, verdubbel je liefst acht keer je ingelegde bedrag.

En voor puntverlies valt ook wel iets te zeggen, want de ploeg heeft moeite om de nul te houden. Dat lukte in slechts één van de acht thuiswedstrijden tot dusver: tegen Vitesse. SC Cambuur, Sparta en PEC Zwolle maakten bijvoorbeeld allen één treffer in Eindhoven en FC Groningen en FC Twente lieten het PSV-net zelfs twee maal bollen.

Enorme productiviteit

Wel is PSV heel productief op eigen veld. De Eindhovenaren scoorden tot dusver maar liefst vijfentwintig keer. Onder andere FC Utrecht (4-1), FC Twente (5-2), FC Groningen (5-2) en Cambuur (4-1) werden met ruime cijfers opzijgezet. Gaat de teller ditmaal zelfs naar de zes goals (6-0)? Dan kun je zelfs 26 keer je inzet winnen. 

Go Ahead Eagles blijkt dit seizoen overigens een lastige en taaie ploeg te zijn. Zo pakte de promovendus al een fraai punt in Amsterdam bij Ajax (0-0). Daar scoorde de ploeg dus echter niet, evenals in de uitwedstrijden tegen andere topploegen als Feyenoord (2-0 verlies) en AZ (5-0 verlies). Als PSV ook de nul houdt tegen het elftal van Kees van Wonderen, kun je al 1.66 keer je inleg winnen. 

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen