Feyenoord houdt hoop op fans bij wedstrijd tegen Ajax

14 december 2021, 10:02

Alles wijst erop dat De Klassieker komend weekend zonder publiek moet plaatsvinden, maar bij Feyenoord houden ze nog altijd hoop dat er toch nog supporters in De Kuip mogen. Er worden dan ook voorbereidingen getroffen op een wedstrijd mét fans.

Dat laat een woordvoerder van Feyenoord weten aan het Algemeen Dagblad. "Het zou slecht zijn als we dat niet zouden doen", stelt hij desgevraagd over het feit of de club rekening houdt met fans in het stadion komend weekend tegen Ajax. "We bereiden ons op beide scenario's voor, zodat we 'in het geval dat' snel kunnen schakelen. De hoop is nog niet opgegeven."

Momenteel is de verwachting dat demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge dinsdagavond uitspreken dat de avondlockdown in de huidige vorm verlengd wordt.  Als het hele pakket maatregelen wordt verlengd tot en met 8 januari, geldt dat dus ook voor de aanwezigheid van fans in het stadion.

Lees ook'Slecht nieuws bij persconferentie: stadions en amateursporten'

Mocht er onverhoopt toch nog toestemming komen voor fans bij De Klassieker, dan zijn er maar weinig kaarten nog beschikbaar. "Heel veel plekken zijn wel al verkocht aan seizoenkaarthouders", laat een woordvoerder weten over de eventuele vrije verkoop. Die zou na het persconferentie van het kabinet dinsdagavond dan open kunnen, al lijkt dat dus niet te gaan gebeuren.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen