Ten Hag genoemd bij United, maar Pochettino is de eerste keuze

22 november 2021, 00:30   Bijgewerkt: 21 november 2021, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 21 november.

'Manchester United wil Pochettino, Erik ten Hag is tweede keuze'

Mauricio Pochettino (49) heeft als coach van Paris Saint-Germain momenteel vermoedelijk de best denkbare spelersgroep onder zijn hoede, toch hoopt Manchester United de coach in de komende zomer binnen te halen. Volgens het doorgaans betrouwbare Sky Sports gaat de club alles op alles zetten na dit seizoen om hem aan te stellen als de vervanger van Ole Gunnar Solskjær.

Ten Hag reageert op Manchester United-geruchten

Erik ten Hag zag Ajax zondagmiddag vrij eenvoudig zegevieren tegen RKC Waalwijk. Ajax maakte de vijfhonderdste treffer onder Ten Hag en revancheert zich daarmee voor de twee doelpuntloze uitglijders in de vorige competitiewedstrijden. Na afloop gaf Ten Hag aan blij te zijn met de houding van zijn ploeg én ging hij in op de Manchester United-geruchten die rondom hem hangen.

United kan Luis Enrique doorstrepen, mooie woorden voor Xavi

Luis Enrique heeft geen ambitie om de opvolger te worden van Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United. De bondscoach van Spanje zou mede door Cristiano Ronaldo zijn geopperd als nieuwe manager van The Red Devils, maar veel hoop hoeft men in Engeland niet te hebben. "Is het vandaag toevallig 1 april", reageerde de bondscoach met een glimlach op het gerucht.

Solskjaer in tranen bij afscheidsinterview Manchester United

De 4-1 nederlaag van Manchester United tegen Watford was voor de clubleiding de druppel. Clubicoon Ole Gunnar Solskjaer werd op straat gezet en in zijn afscheidsinterview blikte hij terug op zijn trainersperiode bij de club. Het bleek hem echter toch flink aan te grijpen, want aan het einde van het interview schoot de Noor vol.

Marseille wil niet spelen: duel gestaakt, Aulas woedend

Peter Bosz komt zondagavond niet meer in actie met Olympique Lyon. Het duel met Olympique Marseille werd al na vier minuten gestaakt, omdat middenvelder Dimitri Payet een flesje tegen zijn hoofd gegooid kreeg vanuit het publiek. Nadat het duel bijna twee uur stilgelegen had, ging er uiteindelijk toch een streep doorheen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen