Politie: bestuurder bekend van het dodelijke ongeval met Vloet

18 november 2021, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De politie weet wie de bestuurder was van de auto die in de nacht van zaterdag op zondag een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de A4 bij Hoofddorp. Heralces Almelo-voetballer Rai Vloet is een van de verdachten, samen met een speler van derdedivisionist VV UNA in Veldhoven. De rijder, die dat deed onder invloed, heeft bekend achter het stuur te hebben gezeten.

Dat schrijft TC/Tubantia althans in een update over de zaak van Vloet. Een van de twee inzittenden heeft bekend te hebben gereden en om dat verhaal te bevestigen, doet de politie nog sporenonderzoek. "Bij één der verdachten is een ademanalyse afgenomen. Daar is alcoholgebruik in vastgesteld", laat een woordvoerder van de politie Noord-Holland weten. Bij wie dat gedaan is, wordt niet bekend gemaakt door politie.

Pas als het dossier overgedragen wordt aan het Openbaar Ministerie en de zaak voorkomt, zal de naam openbaar worden. Hoewel er een bekentenis is gedaan door een van de beide heren, worden zowel Vloet als de nog onbekende speler als verdachte gezien. De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie Noord-Holland voert het onderzoek uit, beide heren zijn inmiddels wel voorlopig vrijgelaten.

Lees ookPolitie laat Rai Vloet vrij voor medische behandeling

Vloet's telefoon staat echter uit en zaakwaarnemer Ali Dursun wil niets zeggen in de media, zoals hij bij geen enkel onderwerp doet. 'Zeker is wel dat Vloet voorlopig niet in actie zal komen voor zijn club', schrijft het regionale medium over de zeer treurige zaak. Heracles Almelo heeft uit respect voor de familie van het overleden jongetje van 4 jaar uit Zoetermeer nog niet gereageerd op de zaak.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen