Hoe lang krijgt Verbeek nog het vertrouwen bij Almere City?

1 november 2021, 07:00   Bijgewerkt: 31 oktober 2021, 23:49

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 1 november.

Wedstrijden

Helmond Sport – Almere City FC (20.00 uur)

Gertjan Verbeek zei recent in een interview dat hij nog nooit zo laag had gestaan met een ploeg. En dat zal vermoedelijk kloppen, want de ervaren coach bungelt met de ambitieuze club die naar de Eredivisie wil, bijna helemaal onderaan. Met nummer zeventien Helmond Sport treft het een directe concurrent en als die ploeg niet verslagen wordt, lijkt het doek bijna wel te vallen voor Verbeek. 

Wolverhampton Wanderers – Everton (21.00 uur)

Marcel Brands zag dat 'zijn' Everton lang aanschurkte tegen de topploegen van de Premier League, maar de laatste weken gaat het iets minder. Nederlagen tegen West Ham United (0-1) en Watford (2-5) zorgen ervoor dat The Toffees zijn afgezakt naar de onderkant van het linkerrijtje. Kan tegen directe concurrent Wolverhampton Wanderers de boel weer omgekeerd worden? 

Bologna – Cagliari (20.45 uur)

Kevin Strootman maakte de overstap naar Cagliari om zichzelf weer in de kijker te spelen bij Louis van Gaal, maar de middenvelder heeft zich mede door blessureleed nog niet kunnen laten zien bij de hekkensluiter van de Serie A. Er moet snel resultaat komen om de rust te laten terugkeren bij Cagliari: lukt dat tegen Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en Sydney van Hooijdonk? 

Voetbal op tv

20.00 uur: Helmond Sport – Almere City, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Wolverhampton Wanderers – Everton, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen