Eerste Divisie-bal rolt in lege stadions, Gouweleeuw treft Bayern

19 november 2021, 09:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 19 november.

Wedstrijden

FC Augsburg - Bayern München (20.30 uur)

Julian Nagelsmann is met 28 punten uit 11 wedstrijden uitstekend begonnen aan het nieuwe Bundesliga-seizoen. Toch is er ook kritiek op de oefenmeester, die al uitgeschakeld werd in de Duitse beker. Tegen nummer zestien FC Augsburg - met Jeffrey Gouweleeuw vermoedelijk aan de aftrap - zal puntverlies niet geoorloofd zijn, ondanks dat de internationals verre van fris zullen zijn. 

AS Monaco - Lille OSC (21.00 uur)

AS Monaco en Lille OSC was de afgelopen jaar een topper in de Ligue 1, maar beide ploegen staan na dertien (!) wedstrijden niet eens in het linkerrijtje. De verliezer moet zelfs meer naar onderen kijken dan naar boven en dat zal helemaal voor regerend landskampioen Lille OSC wel heel pijnlijk zijn. Een nieuwe titel had niemand verwacht, maar tot dusver is het allemaal wel heel erg pover...

FC Den Bosch - TOP Oss (20.00 uur)

Een fraaie derby staat op de rol in de Eerste Divisie. Voor TOP Oss begon het seizoen onder Bob Peeters nog geweldig, met zeges op Excelsior (0-1) en VVV-Venlo (2-1), maar dat werd niet bepaald een vervolg geven. Van de twaalf punten werden er negen gehaald in de eerste vier wedstrijden, sindsdien gaat het een stuk minder. FC Den Bosch is zeer content met de huidige zevende plaats, al zit er qua voetbal zomaar nog meer. 

Voetbal op tv

20.00 uur: FC Den Bosch - TOP Oss, ESPN 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Jong Ajax- FC Volendam, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Schakelkanaal, ESPN, schakelkanaal langs het voetbal

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.30 uur: FC Augsburg - Bayern München, Bundesliga Youtube, live verslag van het duel in de Bundesliga

20.45 uur: KV Mechelen - Club Brugge, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Jupiler Pro League

21.00 uur: AS Monaco - Lille OSC, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Ligue 1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen