'Ten Hag is de beste trainerskandidaat voor Manchester United'

28 oktober 2021, 13:43

De naam van Erik ten Hag is opnieuw gevallen bij Manchester United. De Nederlandse oefenmeester is volgens The Manchester Evening News de beste kandidaat om de opvolger te worden van Ole Gunnar Solskjaer. De Noorse manager ligt vol onder druk bij The Red Devils na mindere resultaten.

Hoewel Solskjaer vooralsnog het vertrouwen krijgt, staat hem met Tottenham Hotspur, Atalanta Bergamo en Manchester City een loodzwaar programma te wachten en moet niet worden uitgesloten dat hij alsnog ontslagen wordt. Volgens MEN is de coach vooral niet ontslagen, omdat er geen duidelijk idee was over wie hem zou moeten opvolgen.

De vrije Antonio Conte zou openstaan ??voor de functie, maar sommigen binnen de club hebben hun bedenkingen over de Italiaan. Daardoor komt het medium uit bij Ten Hag. 'De manager van Ajax heeft een uitstekende reputatie in Europa en zijn team is dit seizoen sensationeel', valt er te lezen. Ook het tactisch vernuft van Ten Hag om te schakelen tussen 4-3-3 en 3-4-3 wordt geroemd, iets dat bij Manchester United ook 'uitstekend zou werken'.

Lees ook'Manchester United steunt Solskjaer

'Ten Hag heeft al laten zien dat hij prijzen winnende teams kan bouwen. In 2019, toen hij de halve finale van de Champions League bereikte, had hij onder meer Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech', aldus het medium, die stelt dat de coach op knappe wijze een nieuwe ploeg gemaakt gebouwd. 'En op dit moment lijken ze niet te stoppen.' Dat hij dat ook nog eens doet met veel jeugd, is eveneens een voordeel. Voormalig Manchester United-speler Steve Bruce wordt ook gelinkt aan de vacature, maar volgens het medium is er een grotere naam nodig.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen