Open brief door Feyenoord-fans: 'Af van achterkamertjes'

28 oktober 2021, 12:31

Achttien supportersverenigingen van Feyenoord hebben een open brief geschreven aan de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Daarin wordt hun verbazing uitgesproken over de persconferentie die werd gegeven na het opstappen van algemeen directeur Mark Koevermans. Daarin werd volgens hen de afstand tussen fans en de bestuurders teveel benadrukt.

Dat blijkt uit een open brief, die naar buiten is gekomen via FSV de Feijenoorder, maar geschreven is vanuit achttien (!) supportersverenigingen van Feyenoord gezamenlijk. Daarin wordt geschetst dat niemand blij is met de huidige situatie en iedereen wil voorkomen dat zoiets in de toekomst opnieuw gebeurt, maar daarvoor is wel meer samenwerking nodig. 

Volgens de supporters is het gek dat zij niet werden genoemd als een partij waarmee gesproken kan worden over de mogelijke oplossing. Dat vinden de supportersgroeperingen 'frappant. 'Want elke Feyenoorder weet dat de oplossing even eenvoudig als doortastend is: bestuurders en supporters moeten met elkaar dezelfde kant op gaan bewegen', wordt er geschreven.

Lees ookKoevermans-soap: 'Het imago van Feyenoord is bedoezeld'

Volgens hen moet er vooral gesproken worden en is de reden dat dat in de laatste jaren niet gebeurde, juist een van de grote problemen. Dat is ook de reden van de open brief, gestuurd vanuit onder meer De NoordZijde, FRFC1908 en de Rotterdam Jongeren Kern (RJK). 'Nu er ruimte is voor een friesse wind, willen we af van achterkamertjes politiek en zoveel mogelijk supporters informeren en betrekken', valt ter te lezen.

Er wordt aan het einde van de brief dan ook een initiatief genomen om samen om tafel te gaan. 'We vernemen graag wanneer we gezamenlijk met u allen aan de best mogelijke toekomst van Feyenoord kunnen beginnen', aldus de supportersverenigingen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen